Har INTE så mycket att tillägga idag/ikväll utan har en kul recept till Lucia firandet
I don't really have much to post today or tonight-I just have some funny goodies to share for a cup of coffee or two for the sta. Lucia day. HERE THEY GO...
Recipes:
Saffron Mousse:
2 dl whip cream
1 pkt saffron
2 eggs
- Just whip the cream & sugar till it's fluffy. Separately beat the eggs & saffron well. Pour the egg mix to the fluffy cream, carefully
- Pour the mousse to a serving glasses (just half a martini glass) & top w/ slice orange & granate apple. Leave at the fridge overnight for a better taste.
VOILÁ YOU HAVE A NICE MOUSSE TO serve!
Saffron Mousse:
2 dl whip cream
1 pkt saffron
2 eggs
1 tsp sugar
How to do:- Just whip the cream & sugar till it's fluffy. Separately beat the eggs & saffron well. Pour the egg mix to the fluffy cream, carefully
- Pour the mousse to a serving glasses (just half a martini glass) & top w/ slice orange & granate apple. Leave at the fridge overnight for a better taste.
VOILÁ YOU HAVE A NICE MOUSSE TO serve!
GINGER CHEESE MUFFIN
This is so EASY to make that even your kids can make it w/out mums assistance.Ingredients:
2 philadelphia cheese
3 eggs
25 pcs ginger cookies (pepparkaka)
½ dl sugar
½ tsp cinnamon
75 grm melted butter
How to do:
2 philadelphia cheese
3 eggs
25 pcs ginger cookies (pepparkaka)
½ dl sugar
½ tsp cinnamon
75 grm melted butter
How to do:
-Crash the cookies in a mortel fine then mix the melted butter well. Pour in a pan & pre-bake for 5 mins
- Mix all the dry ingredients, mix the eggs after one another and batter it well. Pour over to the pre-bake ginger crash cookies
* If you want to make a double layer, put 1 cookie in every muffin form then pour again the mix ingredients
- Bake for 20-30 mins in 150 degrees or modify the baking procedure. The heat can vary depends where we're living.
So, c´mon....try lang! Wanna have my helping hands? Just ring my bell and I'll be there.
I want to know if you'd succeed. LET ME KNOW, GUYS, OK? C YAH, ALL--- ENJOY THE BEST OF IT!
ser spännande ut..ska försöka testa..trevlig lucia
SvaraRaderaHar varit dålig med inlägg men NU e jag här:)
SvaraRaderaSå mkt pyssel du gjort sen sist jag var här. Vilka mysiga recept. Måste be maken om översättning för inte all engelska förstod jag märkte jag.
Hoppas du får en bra morgondag på jobbet. Springer du ner o bastar och tränar var dag på ditt lyxjobb haha
Kram lotta
Going to copy these recipes and hope to try them out..they sound wonderful..Hope all is going well there..always in my thoughts..hugs..Rosebud/Carolyn
SvaraRaderaYour recipes sound yummy! Hope you are having a great week. Amanda x
SvaraRaderaHej denna tidiga torsdagsmorgon.
SvaraRaderaKlockan är inte sex än och jag sitter och fantiserar om saffrans mousse.....
Måste ju så klart provas hehe.
Hoppas det är bra med er nu. Har du kommit över chocken än?
Tror vi löst datakrånglet. En hub som inte ville bo med kabeln till den trådlösa musen. Så nu håller vi tummarna....
Nu tar jag min tekopp och kryper längre in i filten.
Säger natta till dig snart.
Kram Synne.
ohhhhh, thank you my friend.. I take a muffin and I will eat it with a coffee!!!!
SvaraRaderaHave a nice day Richie, hugs♥♥
Looks so yummy, do eat some extras for me :)
SvaraRaderaHej Chie vännen!
SvaraRaderaLäget? bra hoppas jag.
Det ser gott ut det du bjuder på, fast saffransbullarna hoppar jag över, jag är inte så förtjust i saffran.I mina lussebullar har jag russin och vanilsocker, vilket faller mej i smaken mer.
Jag önskar dej en skön lucia med mycket mys och pys.
Må gott!
Gokramar till dej min kära vän
Irene
Hej Chie vännen!
SvaraRaderaI dag så fick jag en lapp i brevlådan att jag skulle hämta ett paket på postutlämningen. Och till min stora glädje var det ett paket från en liten gulleängel som heter Chie, oooooooo vad glad jag är över den fina lyktan och för duken, Tack så väldigt mycket.
Jag har inte hunnit att lägg ut en bild ännu, men jag kommer att göra det så fort jag hinner.
Varma Gokramar från en jätteglad Irene med mi Amor